Online marktplaats

Wat is er nou handiger dan zelf hangtafels in huis te hebben wanneer je een feest geeft? Dan hebben wij goed nieuws; via deze online marktplaats vindt je snel alle spullen om een feest te geven! Binnen enkele stappen kun je trotse eigenaar zijn van je eigen feestmeubilair.

Let op! Deze pagina is anders dan andere op onze website. Dit is een online marktplaats. Hier koop je materialen en/of producten in plaats van dat je ze huurt. Na het betalen van de door jouw geselecteerde artikelen worden deze bij je thuis (of bij je bedrijf) afgeleverd* of kun je ze komen ophalen en ben je eigenaar van jouw aangekochte artikel! Prijzen zijn exclusief btw.

Alle materialen die wij te koop aanbieden zijn tweedehands artikelen. Wij garanderen dat de materialen en/of producten nog in goede staat zijn (tenzij anders bij vermeld) en werken op het moment dat deze verkocht worden. Na het overhandigen en samen controleren van de materialen zijn wij niet meer aansprakelijk voor deze materialen en/of producten.

*Het is mogelijk dat er eventuele bezorgkosten worden berekend wanneer je ervoor kiest de gekochte producten te laten afleveren.

Menu