Champagne campagne

Rooijakkers Kerst- en Nieuwjaarsactie.

Speciale actie! Boek je voor deze kerst of oud & nieuw nog een reservering, dan verzorgen wij kosteloos het champagne moment én geven wij je €50,- extra korting op een boeking.* Dat klinkt als een fantastische deal toch? Lees dan snel verder.

Tot en met 10 januari 2020 hebben we een speciale actie: bij alle nieuwe boekingen voor die periode, zullen wij voor jou en al je gasten een heerlijk champagne moment verzorgen. Dat klinkt als een goede deal toch?

Het pakket bestaat uit:

  • Afgerokte statafels
  • Champagne koeler met ijsblokjes
  • Champagneflutes
  • Flessen bubbels (uitgaande van 7 glazen per fles)

Er zit geen limiet aan het aantal gasten. Hier stemmen wij de hoeveelheid hangtafels, champagneflutes en het aantal flessen bubbels op af. Standaard zit er gewoon 1 champagne koeler bij met ijs. En alsof dat nog niet genoeg is hebben wij nog een verrassing… Je krijgt ook nog eens €50,- extra korting op een volgende boeking van u!*

Houdt onze site, Facebook- en Instagrampagina goed in de gaten! Want binnenkort hebben wij nog meer leuke verrassingen.

Ook tijdens Kerst en Nieuwjaar is het met Rooijakkers Party & Events absoluut een feestje!

*Deze actie geldt alleen als u een complete kerst/nieuwsjaarsborrel reservering plaatst tussen 16 december en 10 januari. U ontvangt dan €50,- extra korting op een volgende nieuwe boeking. Deze kortingsactie is geldig tot april 2020 en geldt alleen op onze huurartikelen. Tevens is deze actie alleen telefonisch, per mail of per WhatsApp te boeken.