OVER ONS

Al ruim 35 jaar verzorgen wij evenementen en partijen in de regio’s Eindhoven en Helmond maar ook daarbuiten!
Voor het huren van verschillende materialen tot het volledig uit handen nemen van jouw feest. Bij ons ben je aan het goede adres! Door de jarenlange ervaringen en ons oog voor service, kwaliteit en gastvrijheid heb je gegarandeerd een super feest!

Ons team bestaat uit mensen van alle leeftijden en expertises. Hierdoor hebben wij altijd de juiste personen voor de juiste partij.

01

Verhuur

Doordat wij alles in eigen huis hebben kunnen wij 100% garanderen dat je altijd kwalitatief goede materialen hebt.

02

Catering

Een hapje en een drankje hoort natuurlijk bij een feest of evenement. Ook hierin kunnen wij jou volledig ontzorgen. Wij denken graag met je mee en komen met een voorstel op maat.

03

Personeel

Om het plaatje totaal te maken is er regelmatig personeel nodig. Van barpersoneel tot bediening en van cocktailshaker tot kok; wij nemen alles uit handen zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw eigen feest of evenement.

04

Concepting

Of het nu voor een productpresentatie of een bruiloft is; naast het verzorgen van alle eerdergenoemde facetten denken én bedenken wij graag samen met jou unieke concepten.

laat je inspireren...

Heb jij binnenkort een feest of evenement?

[ult_buttons btn_title=”NEEM NU CONTACT OP” btn_link=”url:https%3A%2F%2Frooijakkersparty.nl%2Fcontact%2F|||” btn_title_color=”#718900″ btn_bg_color=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”]

SERVICE

Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij proberen te allen tijde jouw wensen te vervullen. Daarbij adviseren we jou daar waar nodig! Niet alleen vooraf maar ook tijdens en na afloop van jouw feest of evenement blijven we in nauw contact met je zodat het gehele plaatje compleet is!

FLEXIBILITEIT

Flexibiliteit is een van onze speerpunten. Een extra vaatje bier of toch maar een heater erbij? We denken altijd met je mee en gaan tot het uiterste om aan jouw wensen te voldoen.

CREATIVITEIT

Voor ieder feest kun je bij ons terecht. Ook bij nieuwe of unieke projecten denken we graag met je mee! Samen gaan we om de ‘tekentafel’ zitten. Brainstormen, ontwerpen en creëren!

UNIEK

Wij verzorgen feesten en evenementen in regio Eindhoven, regio Helmond, regio Deurne, regio Nuenen, regio Mierlo, Limburg, Noord-Brabant en daarbuiten! Voor onze klanten rijden wij het hele land door om aan hun wensen te voldoen.

01

Intake

Tijdens het intake gesprek bekijken we wat jouw wensen zijn en vergaren we zoveel mogelijk informatie zodat we tot een goede offerte kunnen komen die helemaal naar smaak is en goed aansluit bij jouw evenement of feest.

02

Planning

Vanaf het moment dat je onze offerte bevestigt gaan wij voor jou aan de slag! We plannen zorgvuldig onze opbouw in zodat alles netjes en op tijd klaar staat.

03

D-day

En dan is het de dag van het evenement/feest! De laatste puntjes worden op de i gezet, en eventueel horeca personeel wordt ingezet en gebriefd. Gedurende het evenement blijven we constant bereikbaar en zorgen we voor een aanspreekpunt zodat er te allen tijde geschakeld kan worden.
Na afloop wordt er door ons personeel keurig geholpen met opruimen.

04

Evaluatie

Vaak stopt na een evenement de communicatie, maar bij Rooijakkers Party & Events niet. We horen graag jouw mening over de geleverde diensten. Feedback is altijd welkom, zo kunnen wij ons in de toekomst blijven ontwikkelen!

[ult_buttons btn_title=”NEEM NU CONTACT OP” btn_link=”url:https%3A%2F%2Frooijakkersparty.nl%2Fcontact%2F|||” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#718900″ icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”]
laat je inspireren...

Heb jij binnenkort een feest of evenement?