OVER ONS

Al ruim 30 jaar verzorgen wij evenementen en partijen in de regio’s Eindhoven en Helmond maar ook daarbuiten!
Voor het huren van verschillende materialen tot het volledig uit handen nemen van uw feest. Bij ons bent u aan het goede adres! Door de jarenlange ervaringen en ons oog voor service, kwaliteit en gastvrijheid heeft u gegarandeerd een super feest!

Ons team bestaat uit mensen van alle leeftijden en expertises. Hierdoor hebben wij altijd de juiste personen voor de juiste partij.

01

Verhuur

Doordat wij alles in eigen huis hebben kunnen wij 100% garanderen dat u altijd kwalitatief goede materialen heeft.

02

Catering

Een hapje en een drankje hoort natuurlijk bij uw feest of evenement. Ook hierin kunnen wij u volledig ontzorgen. Wij denken graag met u mee en komen met een voorstel op maat.

03

Personeel

Om het plaatje totaal te maken is er regelmatig personeel nodig. Van barpersoneel tot bediening en van cocktailshaker tot kok; wij nemen alles uit handen zodat u zorgeloos kunt genieten van uw eigen feest of evenement.

04

Concepting

Of het nu voor een productpresentatie of een bruiloft is; naast het verzorgen van alle eerdergenoemde facetten denken én bedenken wij graag samen met u unieke concepten.

laat u inspireren...

Heeft u binnenkort een feest of evenement?

SERVICE

Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij proberen te allen tijde uw wensen te vervullen. Daarbij adviseren we u daar waar nodig! Niet alleen vooraf maar ook tijdens en na afloop van uw feest of evenement blijven we in nauw contact met u zodat het gehele plaatje compleet is!

FLEXIBILITEIT

Flexibiliteit is een van onze speerpunten. Een extra vaatje bier? Toch maar een heater erbij?
We denken altijd met u mee en gaan tot het uiterste om uw wensen te verwezenlijken te maken.

CREATIVITEIT

Voor ieder feest kunt u bij ons terecht, zo ook voor iets nieuws of iets unieks. Graag gaan we met u aan de ‘tekentafel’ van uw evenement te zitten. Brainstormen, ontwerpen en creëren!

UNIEK

Wij verzorgen uw feesten en evenementen in regio Eindhoven, regio Helmond, regio Deurne, regio Nuenen, regio Mierlo, Limburg, Noord-Brabant en daarbuiten! Voor onze klanten rijden wij het hele land door om aan hun wensen te voldoen.

01

Intake

Tijdens het intake gesprek bekijken we wat uw wensen zijn en vergaren we zoveel mogelijk informatie zodat we tot een goede offerte kunnen komen die helemaal naar uw smaak is en goed aansluit bij uw evenement of feest.

02

Planning

Vanaf het moment dat u onze offerte bevestigt gaan wij voor u aan de slag! We plannen zorgvuldig onze opbouw in zodat alles netjes en op tijd klaar staat.

03

D-day

En dan is het de dag van het evenement/feest! De laatste puntjes worden op de i gezet, en eventueel horeca personeel wordt ingezet en gebriefd. Gedurende uw evenement blijven we constant bereikbaar. En zorgen we voor een aanspreekpunt zodat er te allen tijde geschakeld kan worden.
Na afloop wordt er door ons personeel keurig opgeruimd.

04

Evaluatie

Vaak stopt na een evenement de communicatie, bij Rooijakkers Party & Events niet. We horen graag uw mening over de geleverde diensten. Feedback is altijd welkom, zo kunnen wij ons in de toekomst blijven ontwikkelen!

laat u inspireren...

Heeft u binnenkort een feest of evenement?

Menu