Bespaar op afval en kosten, maak de switch naar herbruikbare hard cups

Vanaf 1 januari 2024 is het gebruik van plastic wegwerpbekers en bakjes niet meer toegestaan in Nederland. Veel festivals en evenementen maken er nog steeds gebruik van. Kortom het is tijd voor een goed alternatief.

In 2024 is een circulair systeem, waarbij bekers en verpakkingen retour komen voor hergebruik óf voor hoogwaardige recycling, verplicht.

Hard cup

De herbruikbare beker (hard cup) doet hiermee zijn intrede bij evenementen.

De hard cup is een prima alternatief. Hij is herbruikbaar en gooi je na een eenmalig gebruik niet weg. Middels een statiegeldvergoeding bereik je een 100% inleverpercentage. Het gevolg? Een schoon evenemententerrein zonder fijngetrapte bekers. Een mooie besparing op de schoonmaakkosten én beter voor het milieu.

All-in concept

Je kunt de hard cup bij ons huren in een all-in concept. Een prijs voor zowel de huur en de reiniging van de beker. De hard cups worden aangeleverd in een stevige stapelbare opberg box. Dit bespaart jou ruimte achter de bar. De gebruikte bekers mogen ook weer in deze zelfde box geretourneerd worden. Alle bekers en boxen worden na terugkomst machinaal gereinigd.

Met ons all-in concept garanderen wij altijd een schone hard cup zonder omkijken.

Vraag ons naar de mogelijkheden.