Van Rooijen Logistiek

Op 17 juni 2017 vierde Van Rooijen Logistiek hun 70 jarig Jubileum en de opening van hun nieuwe warehouse. Om dit te vieren wilde zij graag een food truck festival achtige sfeer creëren in een van de nieuwe loodsen. We hebben hierbij de loods in drie delen verdeeld; een kinderplein, het centrale plein met podium en het food plein met 6 verschillende foodtrucks.

Op het kinderplein waren diverse attracties geplaatst voor jong en oud. Zo hadden we onder andere een heuse oxboard-baan en een bungee trampoline staan.

Op het centrale plein stond onze 16(!) meter lange bar, een dansvloer en het podium met geluid waar menig festival jaloers op is.

Bij het food plein konden onze gasten genieten van verschillende gerechten zoals broodjes hamburger, broodjes kip, poffertjes, verse frietjes, poffertjes, salades en ijsjes.

Om alles compleet te maken hebben we een artiest verzorgd die geheel in stijl, in een Van Rooijen Logistiek outfit, het gehele pand op zijn grondvesten liet schudden met diverse nummers.

Kasteeltuinconcerten
Bruiloft Anne & Mike