Kasteeltuinconcerten

De rustgevende omgeving en gemoedelijke sfeer in de kasteeltuin van Helmond maken de inmiddels zeer populaire Kasteeltuinconcerten elk jaar weer tot een uniek evenement! Geniet van de mooie zomeravonden met een koel drankje in een ontspannen sfeer van een gevarieerd aanbod aan fijne muziek. De kasteeltuin met haar prachtig, verlichte middeleeuwse kasteel wordt dé ontmoetingsplek voor jong en oud. Beleef zeven, zwoele, zomeravonden samen met vrienden, kennissen en collega’s!

Na zestien zeer succesvolle seizoenen georganiseerd door Helmond Marketing, organiseert Stichting Helmond City Events in samenwerking met Rooijakkers Party & Events, Verbakel Party & More, Amplify Sound & Light Technology en Enjoy Horeca nu al drie jaar op de vrijdagavonden van begin juli tot eind augustus het populaire zomerse event, De Kasteeltuinconcerten. De Helmondse Kasteeltuin wordt op deze zeven vrijdagavonden omgetoverd tot een ware concertlocatie met diverse bands. Van salsa, blues tot nederpop, bands worden weer bewust gekozen voor een breed publiek.

Sinds 2018 zijn er ook 2 podia in plaats van 1. Het twee podium bevindt zich aan de andere zijde van het kasteel en staat ook wel beter bekend als het talenten-podium. Hier krijgen lokale muzikanten de kans zich in the picture te spelen.

Evenemententerrein

De kasteeltuin van Helmond ondergaat op zeven vrijdagavonden in juli en augustus een ware gedaanteverandering. Het terrein wordt feestelijk ingericht met parasols, zitgelegenheden en statafels. Daarnaast is het terrein voorzien van diverse horecapunten en toiletvoorzieningen. Tevens wordt er voor het podium een grote dansvloer neergelegd. Naast dat er gedanst kan worden, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om gezellig te praten.

Al jaren werkt Rooijakkers Party & Events hier met alle plezier aan mee. Naar onze mening is dit een van de mooiste evenementen die Helmond kent.

Asperges op de Velden
Van Rooijen Logistiek