Bedrijfsfeest Helmond

Bedrijfsfeest Helmond door Rooijakkers Party & Events

Heeft u binnenkort iets te vieren met Uw bedrijf en wilt u hier een bedrijfsfeest Helmond voor geven, neem dan contact op met Rooijakkers Party & Events. Wij staan garant voor een tot in de puntjes geregeld feest voor zowel particulieren als bedrijven. Wij kunnen naar wens ook de gehele catering verzorgen van drankjes tot borrelhapjes voor een receptie of een compleet diner voor een bruiloft of jubileum. De inrichting van uw feestzaal is geheel afhankelijk van uw wensen en wij kunnen u hierin van A tot Z adviseren. Een bedrijfsfeest heeft immers een andere invulling nodig dan een bruiloft en Rooijakkers Party & Events heeft hierin een jarenlange ervaring waardoor we exact weten wat een geslaagd feest nodig heeft.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Tent of eigen ruimte

Voor een bedrijfsfeest Helmond zou u eventueel ook gebruik kunnen maken van uw eigen bedrijfshal. We beschikken over diverse materialen die gebruikt kunnen worden om ruimtes af te schermen zodat de gasten die niet kunnen zien of puur om de te gebruiken ruimte de “looks” te geven van een echte feestzaal. We verzorgen de juiste verlichting, het horecagedeelte incl. een tijdelijke keuken indien nodig, het zit en sta gedeelte voor de gasten, de aankleding zoals planten e.d. en indien gewenst ook het bedienend personeel.

Bedrijfsfeest Helmond

Toiletten

Veel ondernemers willen niet dat er tijdens hun bedrijfsfeest Helmond gebruik wordt gemaakt van de eigen toiletten of hebben de mogelijkheid er niet voor. Rooijakkers Party & Events kan ook hiervoor een tijdelijke voorziening maken. Toiletwagens of cabines zijn een ideale oplossing hiervoor en uw eigen toiletten blijven netjes. De toiletcabines kunnen eventueel ook in een tent die aansluit aan Uw pand geplaatst worden zodat de gasten niet naar buiten hoeven. Uiteraard zijn er ook nog andere mogelijkheden welke wij graag met u bespreken, zoals bijvoorbeeld speciale wensen voor Uw bedrijfsfeest Helmond. Denk hierbij aan ballondecoraties of een speciaal team van dames of heren die het welkomstdrankje serveren. Wij regelen alles voor u!!

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.