Bruiloft Helmond

Bruiloft Helmond door Rooijakkers Party & Events

Rooijakkers Party & Events regelt jouw bruiloft Helmond geheel volgens je eigen wensen en ideeën. Wat is er mooier dan trouwen vanuit je ouderlijk huis of je eigen huis waar je tevens de ceremonie en het avondfeest kunt vieren. Heb je de beschikking over een redelijke tuin dan kun je met behulp van tenten en een mooie aankleding een super bruiloft vieren. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een complete verzorging. Bediening, hapjes en drankjes, lunch en/of diner of iets hippers: een frietwagen. Jij vraagt, wij regelen. Begin tijdig met het regelen van je bruiloft en maak een afspraak met ons zodat we een scherpe offerte kunnen uitbrengen.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Stoelen of statafels

Heb je veel jeugdige gasten op je bruiloft Helmond, dan zou je kunnen volstaan met alleen maar statafels. Je kunt er hier en daar ook een kruk bijzetten als je wat oudere gasten erbij hebt of je zet ergens in de tent een leuk zitje neer voor de ouderen. Je kunt alles op elkaar afstemmen qua kleur. Een goede verlichting zorgt voor extra sfeer en mooie bloemdecoraties voor een luxe uitstraling. Wij adviseren ook om tijdig te beginnen met opbouwen zodat je een proefavond kunt draaien. Is er voldoende stroom, is er voldoende licht bijvoorbeeld bij het horecagedeelte waar mensen bezig zijn met het eten, waar staat de toiletcabine of toiletwagen het beste en misschien toch nog een extra zitje erbij.

Koelapparatuur

Stel dat het weer omslaat en het heel warm dreigt te worden op je bruiloft Helmond. Zorg dan voor voldoende koeling voor het eten, de drank etc. Eventueel een extra koelaanhangertje erbij om wat voorraad in te zetten. Rooijakkers Party & Events is op alles voorbereidt en laat niets aan het toeval over. Onze jarenlange ervaring helpt ons om van uw feest een droomfeest te maken. Je trouwt maar één keer als het goed is, dus regel het dan goed zodat het je gasten aan niets ontbreekt. Kijk op onze website voor ideeën: rooijakkersparty.nl

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.