Catering Eindhoven

Catering Eindhoven door Rooijakkers Party & Events

Om het feest in één hand te houden, is het verstandig om alles aan Rooijakkers Party & Events uit te besteden, ook de catering Eindhoven en omstreken. Wij beschikken over koelwagens, grote koelkasten en/of warmhoud apparatuur om de etenswaren op de juiste wijze te bewaren en uit te serveren. Horecapersoneel dat hiervoor in te huren is kunnen wij ook voor u regelen. Zo heeft u nergens omkijken naar en wordt bij ons in huis alles tot in de puntjes voorbereidt. Hapjes voor uw receptie ter gelegenheid van een jubileum, een warm en/of koud buffet voor uw bruiloft, een complete BBQ voor uw medewerkers of een 4 gangen menu voor het 21 diner van uw zoon of dochter, wij zijn van alle markten thuis.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

21 diner

Een onvergetelijk 21 diner voor uw zoon of dochter, daarvoor moet u bij Catering Eindhoven Rooijakkers Party & Events zijn. Wij verzorgen het meubilair wat u voor dit diner nodig heeft en alles wat daar nog meer bij hoort. Een mooi servies, bestek, glazen, tafelkleden, hoesjes voor de stoelen etc. Heeft u een prachtige tuin, dan is een bedoeïnen of flextent een hele leuke optie. U kunt deze tent vormen zoals u zelf wilt en daar de tafels voor het diner onder zetten. Succes verzekerd! Wilt u het eten zelf regelen maar mist u materiaal, dan is dit allemaal bij ons te krijgen. Au bain maries of chafing dishes voor het warmhouden van gerechten of koelkasten om de koude gerechten koel te houden.

Catering Eindhoven

Zelf genieten

Wanneer u besluit het feest compleet uit handen te geven, dan heeft u de zekerheid dat u optimaal van uw feest kunt genieten met Catering Eindhoven. Gezellig bijpraten met uw vrienden of een dansje wagen zonder u zorgen te hoeven maken over de hapjes en de drankjes. Catering Eindhoven stelt in overleg met u een koud en warm buffet samen, een 4 gangen menu voor uw bruiloft of de diverse hapjes voor uw receptie. Bel voor een scherpe offerte en begin op tijd met de voorbereidingen!

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.