COMPLEET FEEST EINDHOVEN

Compleet feest Eindhoven bij Rooijakkers Party & Events

Voor een compleet feest Eindhoven moet u bij Rooijakkers Party Events uit Helmond of Mierlo zijn. Wij hebben de expertise om van uw feest iets buitengewoons te maken. In goed overleg met u gaan we een plan opstellen omtrent de locatie, het soort feest en uw budget. Of het nu gaat om een privé feest, een opening, een jubileum op een bedrijf of privé, een gewone verjaardag of een speciale verjaardag, wij hebben voldoende materialen in huis om uw locatie om te toveren tot een complete feestzaal. Is uw locatie niet groot genoeg, maar heeft u wel voldoende ruimte buiten, dan plaatsen we een feesttent die als extra ruimte dienst doet. Misschien wilt u wel een diner geven en gebruikt de cateraar de aangebouwde tent als geïmproviseerde keuken. Alles is mogelijk bij ons. U vraagt wij draaien.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Verschillende afmetingen tenten

Heeft u voor uw compleet feest Eindhoven al nagedacht over het soort tent? Er zijn namelijk verschillende soorten tenten te huur, zoals bijvoorbeeld een zogenaamde Bedoeïnen- of Flextent. Hij kan verschillende namen hebben maar is tegenwoordig de modernste tent die er is. Omdat de zijkanten niet dicht zijn is hij met name geschikt voor de zomer. Voor de winter is het beter een dichte tent te nemen of zelfs een tent met aluminium zijwanden die de warmte beter binnenhouden. Kijk voor de afmeting van een tent naar het volgende. Er moet ook nog ruimte rondom overblijven om een tent goed te kunnen opbouwen. Een kleine tent is eventueel nog te verschuiven, maar een grotere tent moet geschaard worden en dat vergt nog meer ruimte rondom.

Zo compleet mogelijk

Wij kunnen uw compleet feest Eindhoven vanuit onze locaties in Helmond en Mierlo zo compleet mogelijk bevoorraden. Een tent, de verlichting, de aankleding, tafels en stoelen met tafelaankleding, statafels met aankleding, aparte ruimte voor de catering met tap(s), koelkasten etc., een dansvloer, eventueel een podium met verlichting en audioapparatuur. Vindt u het leuk om bijvoorbeeld wat leuke dames rond te laten lopen met champagne als aperitief, dan kan ook dit geregeld worden met één van onze leveranciers. U geeft uw wensen op en wij gaan aan de slag met de offerte. Email of bel met Rooijakkers Party & Events.

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.