FEEST OP MAAT HELMOND

Feest op maat Helmond bij Rooijakkers Party & Events

Een feest voor je 25-jarige bruiloft geef je maar één keer en dan wil je graag een feest op maat Helmond hebben. Goed georganiseerd, goed horecapersoneel dat uw gasten in de watten legt, een strakke planning wat betreft op- en afbouw van tenten, podium, muziekinstallatie, verlichting, dansvloer en alles wat er maar nodig is voor een compleet feest. Neem contact op met Rooijakkers Party & Events en ga met ons aan tafel, zodat wij een uitgebreide en scherpe offerte kunnen maken. Voor kleinere feesten geven wij u graag advies over de huur van kleinere tentjes en het benodigde meubilair zoals statafels, barkrukken, een tap met glaswerk en wat er nog meer nodig blijkt te zijn.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Seizoen

Extra benodigdheden voor uw feest op maat Helmond kunnen in het winterseizoen bijvoorbeeld verwarming en verlichting zijn. Het is dan eerder donker en kouder dan in de zomer. Ieder feest heeft zo zijn eigen benodigdheden die afhankelijk zijn van een seizoen. Zo kan een vloer in de tent in de zomer niet echt nodig zijn, terwijl dit in de winter wel een heel stuk warmer is. De wanden van een tent kunnen ook worden aangepast zodat de warmte langer binnen blijft. Er is ook een variëteit aan verwarmingen in de verhuur. Heeft u een behoorlijk grote tent, dan is een professionele verwarming geen overbodige luxe. In samenwerking met andere verhuurbedrijven die hierin hun specialisme hebben, kunnen wij dit allemaal voor u regelen, zodat u maar één aanspreekpunt nodig heeft.

Goede organisatie

Een gedegen planning is zeer belangrijk om uw feest op maat Helmond te laten slagen. Vanuit onze opslag in Mierlo moet het vervoert worden naar uw locatie en het moet tijdig klaar zijn, zodat u hierover geen stress heeft. Een aantal dagen vóór het feest beginnen geeft meer rust dan dat alles op het laatste moment nog moet gebeuren. U kunt dan ook proefdraaien met de verlichting, muziek e.d. zodat u weet of de elektrische installatie het allemaal aan kan en u niet middenin het feest in het donker zit en niemand weet hoe dit verholpen moet worden. Bel ons op tijd zodat wij uw feest tot in de puntjes kunnen regelen.

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.