Feesttent Beek en Donk

Feesttent Beek en Donk

Heeft u een feest gepland aankomende zomer en wilt u een feesttent Beek en Donk in uw tuin plaatsen, dan bent u bij www.rooijakkersparty.nl aan het juiste adres. Wij verhuren verschillende afmetingen tenten en de daarbij behorende meubels. Een tent is niet alleen gunstig bij koud weer, maar ook bij (te) warm weer. Hij biedt dan beschutting tegen de zon en fungeert als het ware als parasol maar dan met een groter oppervlak. U kunt de zijzeilen er namelijk uitlaten zodat er toch contact is met buiten zodat u uw tuin bij het feest kunt betrekken.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Verwarming

Valt uw feest in de winter maar wilt u toch gebruik maken van een feesttent Beek en Donk, dan kunnen wij u de materialen leveren waardoor het feesten in een tent wat aangenamer wordt. Zo is er gevelbekleding te huur en een vlonder zodat de vloer en de zijwanden beter beschermd zijn tegen de kou. Een goede verwarming erin en uw feest kan van start gaan. Om het nog aangenamer te maken kunt u het beste een aluminium paviljoen huren. Deze heeft stevigere zijwanden en de vloer zit een stuk boven de grond waardoor het minder koud optrekt.

Bedrijfsfeest Helmond

Compleet feest

Naast het huren van een feesttent Beek en Donk kunt u bij ons terecht voor een complete verzorging. Wij regelen dan alles wat er nodig is voor een geslaagd feest. Uiteraard kunt u kiezen uit verschillende concepten. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn qua grootte van de tent en we laten u graag zien wat wij te bieden hebben op het gebied van personeel, het eten en de drank. Wij zorgen dat het horecagedeelte in uw feesttent Beek en Donk functioneel wordt ingericht zodat we uw gasten goed kunnen bedienen en ze niets te kort komen. Kijk op onze website of bel +31492553434 voor een vrijblijvende offerte.

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.