FEESTTENT HUREN EINDHOVEN

Feesttent huren Eindhoven bij Rooijakkers Party & Events

Heeft u binnenkort een feestelijke gebeurtenis en wilt u dit graag thuis vieren, kijk dan even op feesttent huren Eindhoven om uw ideeën hierover alvast wat uit te werken. Denk hierbij aan het aantal personen die er aanwezig zullen zijn, het jaargetijde en of u er tafels en stoelen in gaat zetten of enkel statafels. Hierin zit een groot verschil welke afmeting tent u nodig gaat hebben. Het jaargetijde brengt met zich mee dat er bijvoorbeeld in de winter ook gedacht moet worden aan verwarming. Heeft u een diner, dan kunt u werken met lange rechthoekige tafels of met ronde tafels, wat u zelf het leukste vindt, maar ook hier moet u rekening houden met de afmeting van de tent. Ronde tafels hebben meer plaats in beslag dan rechthoekige tafels. Stoelen zijn er ook in verschillende kleuren en modellen. Uiteraard kunt u alles op elkaar afstemmen qua kleur.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Tafelkleden en statafelrokken

Alles is op elkaar af te stemmen qua kleur. Wanneer u de feesttent huren Eindhoven heeft geregeld, kunt u de rest van de benodigde materialen ook gaan bestellen. U kunt de tafelkleden en andere aankleding van de tent op elkaar afstemmen. Wanneer u besluit om steigerhouten meubels te huren, dan is er geen sprake van tafelkleden, maar u zou bijvoorbeeld met tafellopers kunnen werken en tafelaankleding zoals waxinelichtjes en een plantje of bloemetje. Kijk ook eens naar de leeftijd van uw gasten. Zorg voor voldoende zitplaatsen voor de oudere gasten. Bij de statafels zijn bijvoorbeeld ook barkrukken te huren, zo creëert u nog meer zitplaatsen.

Verlichting

Denk bij een feesttent huren Eindhoven ook aan de verlichting die u nodig zou hebben. Ook dit is redelijk afhankelijk van het jaargetijde, ofschoon een goede verlichting wel sfeer geeft, een tent trekt natuurlijk toch wel wat licht weg. Zorg voor een goede verlichting boven het bargedeelte. De mensen die daar moeten werken vinden het prettig om goed licht te hebben. Sfeerverlichting is ook zeer belangrijk om een feest gezellig te maken. Te veel licht is niet goed, te weinig ook niet. Vraag het aan onze experts op dit gebied.

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.