Hangtafels huren Geldrop

Hangtafels huren Geldrop

Wat leuk, je gaat een feest organiseren. Ga je trouwen, ben je geslaagd of word je weer een jaartje ouder? En nu zoek je een plek waar je hangtafels kunt huren voor je feest ergens in Geldrop en omstreken? Ons bedrijf levert graag al het meubilair en materieel dat je nodig hebt om een succesvol feest te kunnen organiseren. Wij hebben alles. Maar de uitnodigingen moet je zelf versturen.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Bij ons kun je hangtafels en nog veel meer huren voor je feest in Geldrop

Hangtafels zorgen voor gezelligheid. De mensen staan aan de hangtafels die je bij ons kunt huren voor je feest in Geldrop lekker dicht op elkaar. En de tafels bieden comfort bij het staan en het wegzetten van drankjes. Maar wellicht is het toch een goed idee om je gasten ook de mogelijkheid te bieden om even te gaan zitten wanneer ze moe zijn. En wanneer je gasten later op de avond honger hebben, wil je ze misschien ook iets te eten aanbieden. Afgezien van het huren van hangtafels kun je bij ons voor je feest in de regio Geldrop ook terecht voor het huren van zaken als stoelen, barkrukken, eet- en buffettafels.

Hoewel de goede zin van de gasten de bepalende factor is ten aanzien van het succes van je feest, kun je die zin wel positief beïnvloeden door een sfeervolle aankleding van je feest. Daarom bieden wij ons meubilair in verschillende stijlen aan en beschikken wij ook over bijpassende parasols en kussens en dergelijke voor extra comfort. Voor het geval het regent kun je bij ons ook een partytent huren.

partyverhuur mierlo

Organisatie helemaal uit handen geven?

Natuurlijk kun je bij ons niet alleen terecht voor het huren van hangtafels voor je feest in de regio Geldrop. En wij leveren ook niet alleen aanvullend materieel, nee onze dienstverlening gaat veel verder. In de loop der tijd hebben wij namelijk ook veel affiniteit opgebouwd met de organisatie van feesten in hun totaliteit. Wanneer je niet zit te wachten op de stress en inspanningen die de organisatie van je feest of evenement met zich mee brengt, dan kun je ook besluiten om die organisatie in zijn totaliteit aan ons uit te besteden. Wij zorgen dan ook voor ervaren en bijpassend personeel. Meer informatie? neem vrijblijvend contact met ons op via: info@rooijakkersparty.nl

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.