HORECAPERSONEEL HELMOND

Horecapersoneel Helmond bij Rooijakkers Party & Events

Ondervindt u problemen bij het vinden van mensen die op uw feest de bediening willen verzorgen, bel dan met Rooijakkers Party & Events voor goed Horecapersoneel Helmond. Naast de verhuur is dit een onderdeel van ons bedrijf waar wij veel zorg aan besteden. Wilt u optimaal van uw eigen feest kunnen genieten, dan moet u ervan uit kunnen gaan dat uw gasten goed verzorgt worden. Met goed horecapersoneel hoeft u zich geen zorgen te maken of uw gasten wel voldoende te eten en te drinken krijgen. Het is weliswaar een extra kostenpost voor uw feest, maar als u het allemaal zelf in de hand wil houden kunt u niet ten volle van uw feest genieten.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Totaal feestpakket

Wanneer u bij ons het meubilair huurt en de catering laat verzorgen, dan is het verstandig om ook het horecapersoneel Helmond bij ons te regelen. Wij kunnen dan direct met hen in contact staan en overleggen over de begintijden, de eventuele eindtijd, de tijdstippen van het rondgaan met hapjes, of de tijd voor de opening van het buffet e.d. U geeft zo het totale feestpakket uit handen aan ons. U heeft één aanspreekpunt met betrekking tot al uw vragen of het doorgeven van het aantal gasten, zodat dit doorgevoerd kan worden tot aan de catering en het aantal horecamensen wat dan uiteindelijk nodig blijkt te zijn. Wanneer u alles apart uitbesteed, moet u er rekening mee houden dat u bij wijzigingen ook telkens iedereen op de hoogte moet brengen.

Catering

Wij bieden u een groot assortiment aan buffetten, kleine hapjes etc. voor uw feest, receptie, bedrijfsfeest, bruiloft, communie of jubileum. Voor het rondbrengen of uitserveren van de gerechten, is het aan te raden horecapersoneel Helmond in te huren. Afhankelijk van wat u gaat aanbieden, kunnen wij ook de materialen hiervoor leveren zoals chafing dishes, borden en bestek, soepkoppen, koffiekop en schotels, serveerschalen, dienbladen, opscheplepels, warmhoudapparatuur, koelapparatuur, buffettafels, tafelrokken etc.

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.