Kerst meubilair huren

Kerst meubilair huren

Heb je een kerstviering op het programma staan? En ben je ook nog belast met de organisatie daarvan? Op zich is het natuurlijk hartstikke leuk om een kerstfeest te mogen organiseren. Er komt van alles bij kijken. Waarschijnlijk ga je kerst meubilair huren. En als je dat van plan bent dan ben je bij ons aan het goede adres want wij beschikken over een ruim assortiment van sfeervol meubilair.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Bij ons kun je kerst meubilair huren

Bij een kerstviering hoort meubilair met een nostalgisch karakter en bij ons kun je dat soort meubilair speciaal voor kerst huren. Wij beschikken over van alles. Een greep uit ons assortiment:

  • Hangtafels
  • Eet- en buffettafels
  • Barkrukken
  • Stoelen

Nog meer dan bij andere typen feesten is de sfeer die de aankleding genereert bij een kerstviering belangrijk. Bij ons kun je daarom niet alleen kerst meubilair huren maar ook sfeer accessoires zoals kussens en verlichting en dergelijke. Mocht het zo zijn dat je te weinig ruimte hebt op de locatie waar je je feest gaat organiseren, dan kun je die ruimte uitbreiden door middel van een partytent. Dat lijkt wellicht koud in de winter maar je kunt ook kiezen voor speciale vloeren en harde wanden. Door een dergelijke tijdelijke overkapping samen met je kerst meubilair te huren, vergroot je de overdekte feestruimte aanzienlijk. Door heaters toe te passen zorg je ervoor dat het binnen behaaglijk warm blijft.

partyverhuur mierlo

Je kerstfeest door ons laten organiseren?

Zoals ieder feest is ook de organisatie van een kerstviering een hele klus. Zie je daar tegenop dan kun je de organisatie geheel aan ons uitbesteden. We komen dan eerst kijken op je locatie, inventariseren wat er nodig is en leveren op de feestdag zelf ook het juiste personeel. Zoals je ziet is het huren van kerst meubilair niet het enige waarmee je bij ons terecht kunt. Meer informatie? neem vrijblijvend contact met ons op via: info@rooijakkersparty.nl

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.