Verhuur Feestmateriaal Mierlo

Kerstborrel Eindhoven

Voor een kerstborrel Eindhoven die er bovenuit steekt qua aankleding en verzorging moet u bij Rooijakkers Party & Events zijn. Uiteraard kunt u het zo uitgebreid maken als u wilt. De basisbenodigdheden zijn over het algemeen wat statafels met eventueel barkrukken, een leuke tafelaankleding en de hapjes en de drankjes. Afhankelijk van het tijdstip kunt u er eventueel ook nog een frietwagen bij huren of u besteld een luxe warm en koud buffet. Voor elk wat wils. Houdt het personeel van een dansje? Dan is er een mobiele dansvloer te huur en een podium om óf de DJ óf het orkest te plaatsen.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Oud Hollandse Spelen

Is er behoefte bij uw personeel om tijdens de kerstborrel Eindhoven wat spelletjes te doen, dan hebben wij goede connecties met collega’s die dit soort dingen in de verhuur hebben. Bijvoorbeeld Oud Hollandse Spelen of wat ook een mogelijkheid is en wat iedereen leuk vindt: Op de foto met collega’s met allerlei attributen van Kerstmis. U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het regelen. Wij nemen u alles uit handen. Wij zorgen dat alles op tijd aanwezig is. De opbouw wordt gedaan en het bedienend personeel is ook tijdig aanwezig om te zorgen dat niemand iets tekort komt.

Jubileum

Uiteraard verzorgen wij naast de kerstborrel Eindhoven ook andere feesten zoals bruiloften, jubilea, examenfeesten, communiefeesten, doopfeesten en andere evenementen zoals de Kasteeltuinconcerten in Helmond. Ons assortiment verhuurgoederen is enorm uitgebreid en omvat alles wat u voor een geslaagd feest nodig heeft. Een feest op eigen locatie heeft veel voordelen. Er is geen eindtijd waar u zich aan moet houden, de kosten voor de drank zijn aanzienlijke lager en u betaald geen zaalhuur. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak wanneer u binnenkort iets te vieren heeft en dit niet zomaar voorbij wil laten gaan. Wij maken een duidelijke en scherpe offerte voor u. Tel. 0492-553434.

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.