Meubilair huren Beek en Donk

Meubilair huren Beek en Donk door Rooijakkers Party & Events

Heb je binnenkort een feestje en heb je thuis de ruimte om een feestzaal te creëren door meubilair huren Beek en Donk in te schakelen, bel dan met Rooijakkers Party & Events en bestel wat je nodig hebt om een gezellig en geslaagd feest neer te zetten. Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor een feest. Van waxinelichtjes tot een compleet ingericht horecagedeelte waar de koelkasten en de biertapinstallatie zijn geïnstalleerd. Bij eventueel ruimtegebrek is het mogelijk om de tuin erbij te betrekken en een tent te plaatsen. Heb je een grote tuin dan kun je ervoor kiezen om je huis netjes te houden en het gehele feest in een aluminium hal of een aantal kleinere aan elkaar geplaatste tentjes te houden.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Statafels

Het meest bestelde meubilair huren Beek en Donk is de statafel en zijn er wat oudere mensen op je feest dan kun je ervoor kiezen om wat barkrukken te huren. Verder is het mogelijk een statafel wat extra’s te geven door er een rok over te plaatsen. Tegenwoordig zijn er verschillende varianten te krijgen. De klassieke met een strik of super strakke stretch statafelrokken voor een moderne look. Voor ieder wat wils.

Bedrijfsfeest Helmond

Tafels en stoelen

Wil je liever een ander soort meubilair huren Beek en Donk, bijvoorbeeld voor een diner bij een huwelijksdag, dan kun je bij ons terecht voor tafels en stoelen. Hierin zijn een aantal varianten te krijgen zoals bijvoorbeeld ronde tafels of rechthoekige tafels. Met rechthoekige tafels kun je meer variëren en er bijvoorbeeld een U-vorm van maken. Ook kun je er blokken van maken van bijvoorbeeld 200 x 220 cm. Ziet er leuk uit maar heeft het nadeel dat je ver van elkaar af zit waardoor het moeilijker is een gesprek te voeren. Stoelen zijn te huur in verschillende modellen en kleuren. Kijk op de website www.rooijakkersparty.nl om ideeën op te doen.

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.