Meubilair huren Geldrop

Meubilair huren Geldrop

Ons bedrijf geniet grote bekendheid in Geldrop en ver daarbuiten ten aanzien van alles wat met evenementen en partijen te maken heeft. Je kunt bij ons terecht voor het huren van verschillende materialen en meubilair voor je feest of evenement in de omgeving Geldrop. Maar ook voor het volledig uit handen nemen van je feest ben je bij ons aan het juiste adres.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Wil je meubilair huren voor een feest of evenement in Geldrop?

Wanneer je meubilair wilt huren voor je feest of je evenement in Geldrop of omgeving dan kun je bij ons terecht voor al jouw wensen. Een greep uit het assortiment van meubilair dat je voor je evenement kunt huren:

  • Eettafels
  • Stoelen
  • Buffettafels
  • Barkrukken
  • Hangtafels
  • Parasols
  • Zitkussens

Al deze zaken zijn bovendien aanwezig in meerdere uitvoeringen. Het meubilair is immers bepalend voor het karakter van je feest of evenement. De aard van de vormgeving van ons meubilair loopt dan ook uiteen van formeel-zakelijk, tot gezellig-robuust en modern-strak. Bovendien kunnen wij je allerlei bijpassende artikelen leveren voor een verdere, sfeervolle aankleding zoals een barombouw en bloembakken.

Bedrijfsfeest Helmond

Wij verzorgen ook je volledige feest of evenement

Wanneer je bij ons komt om meubilair te huren voor je feest of partij in de omgeving van Geldrop, dan wil je waarschijnlijk de regie voor je evenement vooral in eigen handen houden. Maar wist je dat wij graag met je meedenken? Je bent bij ons ook aan het goede adres om de gehele of gedeeltelijke organisatie uit handen te geven.

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen. Wij hebben oog voor service, kwaliteit en gastvrijheid. Wij beschikken over een team van mensen van alle leeftijden en expertises. Bij ons kun je dus niet alleen het bijpassende meubilair huren maar wij leveren ook de bijpassende mensen. Op die manier heb je gegarandeerd een super feest in de omgeving Geldrop.

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.