MEUBILAIR HUREN HELMOND

Meubilair huren Helmond bij Rooijakkers Party & Events

Voornemens om binnenkort een gezellig feest te geven ter gelegenheid van uw 50e verjaardag of uw 25 jarig huwelijk, u kunt uw meubilair huren Helmond in Helmond. Kijk op onze website om ideeën op te doen in welke stijl en in wat voor tent u uw feest wilt geven. Meubilair kan zijn tafels en stoelen of alleen statafels, afhankelijk van het soort gasten u krijgt. Ouderen vinden het vaak fijner om de hele avond te zitten. Hiervoor hebben we diverse soorten comfortabele stoelen in de verhuur. Jongeren staan liever en voor hen hebben we een aantal modellen statafels. Steigerhout, tontafels of een statafel met een moderne strakke rok er op. Voor ieder wat wils en in iedere prijsklasse. U kunt het zo uitgebreid en duur maken als u zelf wil.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Bruiloft

De mooiste dag uit uw leven moet echt speciaal worden. Wat is er specialer dan thuis bij uw ouders of eventueel bij uzelf thuis te trouwen als daar de mogelijkheid voor is. Het meubilair huren Helmond voor de trouwplechtigheid kan ook bij ons. Om het extra chique te maken kunt u stoelhoezen huren voor op de stoelen. Deze krijgen daardoor een extra feestelijke en chique uitstraling. Deze stoelhoezen zijn er in verschillende kleuren. Kijk op de website of uw gewenste kleur erbij zit. Het altaar is te maken door tafelrokken om tafels te hangen en er een mooi kleed overheen te leggen. Een mooie kandelaar erop en het altaar is klaar voor diegene die het huwelijk voltrekt.

Rooijakkers Party & Events

Door samen te werken met collega’s kunnen wij u over het algemeen altijd van dienst zijn. Toch is het verstandiger om uw feest ruim van te voren te plannen zodat u het risico niet loopt dat er niets meer is en door inhuur teveel extra moet betalen. Normaal gesproken gaan de uitnodigingen voor speciale feesten al 6 weken ervoor de deur uit. U kunt dan al beter alles geregeld hebben en tijdig de eventueel teveel bestelde artikelen annuleren wanneer u het aantal gasten weet. Kijk ook naar onze mogelijkheden voor catering en drank.

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.