Partytent Helmond

Partytent Helmond door Rooijakkers Party & Events

Een partytent Helmond heeft normaalgesproken een afmeting van maximaal 5 x 5 meter, ware het niet zo dat wij onze tenten allemaal kunnen koppelen en zo een grotere tent kunnen creëren. Uiteraard krijgen we dan te maken met om de 5 meter de poten van de tenten, dus is het meestal beter om een grotere tent te huren, mits u een tuin heeft die geschikter is voor allemaal kleinere tenten in plaats van 1 hele grote. Heeft u een orkest of een DJ geregeld? Bedenk dan dat het geluid beter is in een grotere tent met 1 dak in plaats van allemaal kleine daken. Deze houden het geluid tegen en dan komt het orkest niet echt tot zijn recht.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Feesttenten grotere afmetingen

Buiten de partytent Helmond verhuren we ook tenten van een stevigere kwaliteit, onze frametenten met stelvloer en harde wanden. Deze zijn geschikter voor de winter omdat ze de warmte beter vasthouden en zijn dus ook beter voor een bruiloft of feest waar gedanst gaat worden met een orkest of DJ erbij. De kosten zijn weliswaar hoger maar je ervaart dit soort tent ook niet echt als tent maar meer als een echte zaal. Hier kan ook een professionele verwarming ingebouwd worden in de wintermaanden of voor de wat koudere zomeravonden.

Partytent Helmond

Inrichting

De inrichting van uw partytent Helmond kunt u op veel verschillende manieren realiseren. Kijk op onze website www.rooijakkersparty.nl om ideeën op te doen voor uw aankomende feest. De mogelijkheid bestaat om een hemelbekleding te huren en er dan een mooie kroonluchter in te hangen, dit geeft meteen een heel andere uitstraling dan een tentdoek. Een partytent is niet alleen maar geschikt voor slecht weer maar ook voor extreem warm weer. Hij geeft schaduw en beschutting tegen de zon. De zijzeilen zijn te verwijderen of opzij te schuiven om wat meer frisse lucht te krijgen terwijl het dak dient als parasol. Kijk wat er allemaal mogelijk is en bel ons voor een afspraak op 0492-553434.

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.