Partytent huren

Partytent huren

Wij staan als bedrijf bekend om onze totaaloplossing ten aan zien van alles wat met evenementen en partijen te maken heeft. Bij ons kun je bijvoorbeeld terecht voor de huur van feestmeubilair. Maar wat als het regent? Geen nood, bij ons kun je ook een partytent huren die past bij jouw evenement. En indien je dat wilt dan kunnen we jou de organisatie van je volledige feest of evenement desnoods uit handen nemen.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Wil je een partytent huren voor je feest of evenement?

Om ervoor te zorgen dat je feest of evenement niet in het water valt als gevolg van slecht weer, is het verstandig om de bezoekers een dak boven het hoofd te bieden. Maar wat nu als je daar de ruimte niet voor hebt? Geen nood, bij ons bedrijf kun je een partytent huren die exact aan jouw wensen voldoet.

Bij ons is het mogelijk om partytenten te huren in vele verschillende maten en uitvoeringen. Zoek je een rechte tent met zijramen? Of wil je liever een stijlvolle, ronde pagodetent met een hemelplafond en een kroonluchter? Om je bezoekers extra comfort te bieden kun je ook kiezen voor harde wanden en vloeren. Dan hou je weer en wind zeker buiten. Wordt het toch mooi weer dan kunnen de zijkanten van onze tenten eenvoudig uitgenomen worden.

Bedrijfsfeest Helmond

Wil je dat wij je volledige feest of evenement verzorgen?

Klop je bij ons aan voor het huren van een partytent voor je feest of evenement, bekijk dan ook meteen even ons volledige assortiment meubilair. Je wilt immers wel dat je gasten kunnen zitten. Maar je kunt er ook voor kiezen om de regie voor je evenement volledig aan ons uit handen te geven.

Ons bedrijf heeft zeer ruime ervaring met de organisatie van allerlei evenementen. Daardoor hebben wij een scherp oog gekregen voor service, kwaliteit en gastvrijheid. Ons team van mensen is van alle leeftijden en expertises. Je kunt dus niet alleen een partytent huren bij ons, wij leveren ook het meubilair en de juiste mensen. Eén ding staat vast. Wij zorgen ervoor dat het een topfeest wordt.

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.