Partyverhuur Mierlo

Feestverhuur in Mierlo

Ons bedrijf is gespecialiseerd in partyverhuur Mierlo en omstreken. Een evenement, een (tuin)feest, wij kunnen al het materieel leveren dat voor de organisatie daarvan benodigd is. Je kunt dan denken aan stoelen en barkrukken, want het is wel prettig wanneer je gasten even kunnen zitten. Ook leveren wij allerlei soorten tafels zoals eettafels, buffettafels en statafels. Wij hebben alles onder één dak voor wat betreft partyverhuur in Mierlo.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Partyverhuur Mierlo voor alles wat nodig is voor een succesvol feestje

Afgezien van de praktische dingen die we hiervoor opnoemden, is het ook belangrijk dat de aankleding van je feest sfeervol is. Daarom beschikken wij over meubilair in verschillende stijlen zodat je kunt kiezen voor een zakelijke of juist een laagdrempelige aankleding. Tevens leveren wij allerlei soorten accessoires om je feestlocatie verder aan te kleden. Voor partyverhuur in Mierlo beschikken wij bijvoorbeeld ook over kussens en parasols in allerlei soorten uitstralingen.

Bij slecht weer kan je feest zomaar in het water vallen. Hou dus vooraf rekening met het feit dat het kan gaan regenen en anticipeer daarop. Wij hebben qua partyverhuur voor feesten in de regio Mierlo ook partytenten te huur in allerlei soorten en maten. Met een mooie pagodetent krijgt je feest een extra uitstraling. Is het toch mooi weer, dan verwijder je eenvoudig de zijkanten en hebben de gasten toch een buitengevoel.

partyverhuur mierlo

Feestje in Mierlo helemaal door ons laten organiseren?

Wanneer je dat wil dan kan dat. Het organiseren van een feest in eigen beheer is, zeker wanneer je daar geen of weinig ervaring mee hebt, behoorlijk inspannend en stressvol. Wanneer je dat gevoel wilt vermijden kun je een beroep doen op de uitgebreide expertise van onze organisatie voor partyverhuur in Mierlo. Wij beschikken namelijk ook over een poule van personeelsleden in alle leeftijden en met verschillende expertises. Afhankelijk van het karakter van jouw feest kunnen we dus ook de juiste mensen inzetten voor organisatie en bediening. Meer informatie? neem vrijblijvend contact met ons op via: info@rooijakkersparty.nl

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.