Partytent Helmond

Personeelsfeest Eindhoven door Rooijakkers Party & Events

Waar zou u dat personeelsfeest Eindhoven beter kunnen organiseren dan in uw eigen bedrijf. Geen plaats denkt u? Jawel hoor, wij van Rooijakkers Party & Events creëren plaats door één van uw meest geschikte ruimtes om te toveren tot een complete feestzaal. Wij plaatsen het horeca-gedeelte en de eventuele tijdelijk benodigde keuken en voorzien uw ruimte van voldoende zit en sta meubilair. Met behulp van de aanleg van moderne verlichting ziet uw bedrijfsruimte eruit alsof het een horecagelegenheid is. Wij verzorgen voor uw personeelsfeest Eindhoven tevens de bediening indien wenselijk. Onze ervaren medewerkers voorzien uw personeel van hapjes en drankjes en zorgen dat ze niets tekort komen.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Bedrijfskleuren

Heeft u in uw bedrijfslogo eventueel bepaalde kleuren die u in de inrichting van uw feestzaal voor het personeelsfeest Eindhoven terug zou willen zien, dan is dit mogelijk. We hebben een diversiteit aan kleuren in onze tafelaankledingen zoals bijvoorbeeld de statafelrokken. Zo kunnen we de tafelrok zelf in een bepaalde kleur nemen en daarbij een topcover voor het blad in een andere kleur. Uw bedrijfskleuren komen op die manier terug in de aankleding van uw “feestzaal”. Door het gebruik van verlichting is het tevens mogelijk de wanden te voorzien van de bedrijfskleuren.

Partytent Helmond

Offerte

Heeft u binnenkort een personeelsfeest Eindhoven en lijkt het u een leuk idee om dit in uw eigen bedrijf te vieren, dan maken wij graag een passende offerte voor u. Bel of mail ons of neem alvast een kijkje op onze website www.rooijakkersparty.nl om een idee te krijgen voor uw eigen feest. Wij komen bij u langs en zullen u vakkundig adviseren. Wilt u bijvoorbeeld een band erbij dan hebben we een overzicht van diverse soorten bands die geschikt zijn voor uw feest. Toch liever een DJ en regelt u het zelf? Dan kan de DJ met ons afstemmen wat hij nodig heeft aan bijvoorbeeld podium, de oppervlakte en de hoogte. Bel ons voor een vrijblijvende offerte op 0492-553434.

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.