TAP HUREN HELMOND

Tap huren Helmond bij Rooijakkers Party & Events

Bij een superfeest hoort uiteraard een lekker biertje en voor tapbier kunt u het beste een tap huren Helmond. Afhankelijk van uw evenement plaatsen wij een tap die voldoende capaciteit heeft om goed te koelen en waardoor u een lekker koud glas bier kunt serveren. Lauw bier is niet lekker en bovendien worden uw gasten er eerder dronken van. Dat zou jammer zijn. In geval van extreme warmte zouden we kunnen werken met koelwagens om de vaten goed koud te kunnen houden. Vaten mogen nooit in de zon staan! Dit gaat ten koste van de kwaliteit en de tap krijgt het niet voor elkaar om 30 graden terug te koelen. Zorg daarom voor schaduw (bijvoorbeeld een parasol) of eventueel dekens die u over de vaten gooit en nat en koel houdt met water.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Bestel voldoende vaten bier

Vaak is het zo dat wanneer mensen een tap huren Helmond, er ook bier wordt gedronken door mensen die normaal, wanneer er flesjes geserveerd worden, geen bier zouden drinken. Een tapbiertje is veel lekkerder dan een fles bier. Wij werken veel met Bavaria Bier, maar ook speciaal bieren zijn bij ons te verkrijgen als u dit zou willen. Wij raden u dan wel aan om hier wel flesjes van te nemen, omdat deze niet zo veel gedronken worden en het jammer is om een vat van 20 liter weg te moeten gooien. Bestel beter te veel dan te weinig. Onaangebroken vaten mogen retour en het is erg vervelend als het nog gezellig is en het bier is op. Onze adviseurs kunnen u adviseren over de hoeveelheid bier wanneer ze weten hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn.

Bierglazen en andere glazen

Wanneer u besluit tot een tap huren Helmond, dan is het bij een privé feest gezelliger drinken uit een echt glas. Soms is het echter beter om hardplastic glazen te huren, bijvoorbeeld wanneer er een zwembad in de buurt is. Uiteraard is dit ook weer afhankelijk van het soort feest wat u geeft. Is het voor een 50 jarige bruiloft, dan zal er niet met glazen gegooid worden. Een examenfeest is echter een ander verhaal. Hier zullen wij u zeker adviseren om plastic glazen te bestellen.

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.