TAPWAGEN EINDHOVEN HUREN

Tapwagen Eindhoven huren bij Rooijakkers Party & Events

Voor een groter evenement is het verstandig om een tapwagen Eindhoven huren in te schakelen, terwijl u voor een normaal feest genoeg heeft aan 1 of 2 taps. Een tapwagen heeft al 2 of 3 tapkranen en koelingen aan boord. Omdat het horecapersoneel hoog staat en in het midden van de tapwagen, is er minder diefstal en kunnen zij de obers die rondlopen beter bedienen. Tevens is het mogelijk om te werken met biertanks van 500 of 1000 liter. Op grote evenementen wordt er meer bier vertapt en de bierkoelingen zijn hierop ook aangepast. Bij de kleinere taps werkt men meer met vaten bier. Een tapwagen biedt tevens beschutting tegen zon en regen omdat er een dak boven zit en voor ’s avonds zit er verlichting in.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Compleet ingericht

Een tapwagen Eindhoven huren kun je vergelijken met het huren van een compleet ingerichte bar. Alles wat u nodig heeft zit in deze wagen. Koelkasten voor de frisdrank, biertaps, ruimte voor de kassa en verlichting. Vraag naar de prijzen en huur deze wagen voor bijvoorbeeld hockeytoernooien, voetbaltoernooien, jazzfestivals, muziekevenementen of paardenconcoursen. Zoekt u voor uw evenement nog horecapersoneel, dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht. Vraag naar de tarieven en vraag ook eens naar de tarieven van bijvoorbeeld gastvrouwen die uw gasten ontvangen met speciale kleding of buikwinkels met speciale aanbiedingen voor uw evenement.

Combinatie transport

Wanneer u besluit een tapwagen Eindhoven huren te gaan regelen, bedenk dan dat wij nog meer spullen voor u mee kunnen nemen. Wij rijden toch met een wagen om de tapwagen te brengen en dit gaat dan in één moeite door. Zou u bijvoorbeeld voor een hockeytoernooi nog wat biersets, of zoals ze ook genoemd worden, bankensets nodig hebben dan nemen we die gelijk mee. Statafels zouden er ook nog bij kunnen en glaswerk, dienbladen en asbakken (voor buiten) kunnen eventueel ook mee in de tapwagen. Profiteer van deze mogelijkheid en bespaar transportkosten van een andere verhuurder. Vraag informatie bij Rooijakkers Party & Events.

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.