Tapwagen huren

Tapwagen huren

Heeft u een evenement binnenkort waar meer dan 200 mensen komen dan kunt u het beste een tapwagen huren. Vanuit de tapwagen kunt u gemakkelijk iedereen bedienen, zowel de obers als de mensen die hun drank zelf af komen halen. Bovendien is het heel veilig omdat er, zeker als er geld betaald moet worden en je dus een kassa hebt, niet zomaar iemand aan de kassa kan. Daarvoor zouden ze eerst naar binnen moeten komen. Ze kunnen er zeker niet aan vanaf de buitenkant, daarvoor is tapwagen te hoog en staat het gedeelte van kasten en kassa in het midden opgesteld.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Twee kranen

Omdat je bij een tapwagen huren de mogelijkheid hebt om 2 kranen te gebruiken, kun je er bijvoorbeeld ook 2 verschillende bieren op aansluiten. Een normale pils en een speciaal bier wat tegenwoordig erg in trek is. Je hebt veel werkruimte in een tapwagen zodat je gemakkelijk glazen kunt spoelen. Bij een buitenevenement is dit uiteraard niet van toepassing omdat er gebruik moet worden gemaakt van plastic bekers. Bij een particulier feest is het wel toe te passen en werk je gemakkelijk alles weg. Een tapwagen beschikt over zware koelingen die het weg tappen van veel biertjes aan kan. Het bier blijft goed koud.

Bedrijfsfeest Helmond

Extra koeling

Verwacht men warm weer en ga je een tapwagen huren, dan is het aan te raden extra koeling te regelen voor de vaten bier. Een koelaanhangwagen of een koelcontainers is een ideale toevoeging om te zorgen dat het bier goed koud blijft. Als bier te warm wordt gaat het ontzettende schuimen wat het tappen veel moeilijker maakt, je daardoor veel bier morst en dus omzet verliest. Beter wat extra uitgeven aan koeling dus. Zet biervaten ook nooit in de zon. Kijk voor een tapwagen huren op onze website www.rooijakkersparty.nl en bel voor informatie. Wij zullen je van een goed advies voorzien.

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.