Tuinfeest Geldrop

Tuinfeest Geldrop

Dus je bent van plan om een tuinfeest te organiseren ergens in de omgeving Geldrop? Dat wordt vast erg gezellig. Voor een goed tuinfeest heb je nogal wat nodig.  Wij staan er in de regio bekend om dat wij een breed assortiment aanbieden op het gebied van feestmeubilair. Voor een tuinfeest in Geldrop kun je bij ons terecht voor alle zaken die voor de organisatie daarvan nodig zijn. En ook de organisatie zelf van jouw tuinfeest in de regio Geldrop, kunnen we jou uit handen nemen.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Zoek je meubilair voor jouw tuinfeest Geldrop of omgeving?

Je kunt stoppen met zoeken. Voor jouw tuinfeest in de omgeving van Geldrop kun je bij ons terecht voor onder andere eet- en buffettafels. Ook hangtafels en parasols, voor als het een zonnige dag wordt, kun je bij ons huren. En natuurlijk wil je dat je gasten kunnen zitten. Dus hebben wij stoelen en barkrukken te huur voor jou. Wij beschikken over meubilair in verschillende stijlen, van klassiek tot modern.

Mocht het gaan regenen dan is het handig om je tuinfeest in een partytent te organiseren. Dat hoeft helemaal geen opgesloten gevoel te geven want wij beschikken over partytenten in alle soorten en maten. Daarmee bieden we je een ruim maar tevens sfeervol dak boven het hoofd van jou en je gasten. Jouw tuinfeest daar in de omgeving Geldrop wordt gegarandeerd een groot succes.

barkruk huren geldrop

Uitbesteding van je totale feest aan ons, dat kan ook.

Het zal je wel duidelijk zijn dat wij beschikken over al het meubilair en andere facilitaire zaken die nodig zijn voor de organisatie van jouw tuinfeest. Maar je kunt er zelfs voor kiezen om de gehele organisatie aan ons uit handen te geven. Dan kun jij je bezighouden met feesten. Wanneer wij jouw feest mogen organiseren, zullen we ook zorgen voor bijpassend personeel. Meer informatie? neem vrijblijvend contact met ons op via: info@rooijakkersparty.nl

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.