Verhuur Feestmateriaal Mierlo

Verhuur Feestmateriaal Mierlo

Onze specialisatie is verhuur feestmateriaal Mierlo en dit doen wij al ruim een kwart eeuw, waardoor we kunnen stellen dat we nogal wat ervaring hebben en daardoor de knowhow hebben ontwikkeld over hoe je een fantastisch evenement of feest kunt neerzetten. Wij beschikken over een enorm assortiment verhuurmateriaal waarmee we ieder feest kunnen inrichten zoals de klant het graag wil. Bepaalde kleuren of een bepaalde stijl, de klant is koning. Service verlenen is de rode draad door ons bedrijf. Wij willen u graag bijstaan door middel van een goed advies, u zoveel mogelijk werk uit handen nemen en een goede planning te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat wij dit met onze expertise waar kunnen maken.

Grafisch Ontwerp

Particulier

Strabrechtse Hoeve

Toverland Halloween Nights

Asperges op de Velden

Kasteeltuinconcerten

Van Rooijen Logistiek

Bruiloft Anne & Mike

Regio Helmond en Eindhoven

In principe leveren wij in de gehele regio Helmond en Eindhoven ons verhuur feestmateriaal Mierlo en indien nodig rijden wij zelfs naar meerdere provincies om onze klanten te bedienen. Afhankelijk van de totale huurprijs vragen wij daar uiteraard wel een vergoeding voor. Hoe hoog deze is laten wij u vooraf weten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Duidelijke afspraken maken is van belang om de aanloop naar uw feest zo soepel mogelijk te laten verlopen. Feestmateriaal is er in alle vormen, maten en prijzen. Wilt u graag een feest waar gedanst kan worden, dan is een dansvloer met een klein podium voor het orkest of de DJ wel noodzakelijk. Een dansvloer met verlichting zoals in Saturday Night Fever bijvoorbeeld is één van de mogelijkheden. U zou dit als thema kunnen gebruiken voor uw feest.

Verhuur Feestmateriaal Mierlo

Wel of geen tent

In Nederland is het erg moeilijk om te plannen of er wel of geen tent nodig is in verband met het weer. Het kan vriezen en dooien en de zon schijnt of het regent. In veel gevallen adviseren wij om de zomer toch een tent te nemen. De zijzeilen kunnen er uitgelaten worden zodat alleen het dak blijft en dit geeft zowel beschutting tegen de zon als tegen de regen. De temperatuur is meestal wel goed. Mocht het wat afkoelen dan heeft u de zijzeilen er ook zo weer ingemaakt. Vraag naar onze prijzen en bel met Rooijakkers Party & Events.

Volg ons op social media!

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.